Het beschikbare taartenassortiment.
Alle taarten zijn te verkrijgen in verschillende formaten.
Gateau
Gateau ligt steeds op een dun plakje zanddeeg, is geparfumeerd met likeur en heeft in het midden een laagje slagroom met fruit.
Gateau met boterroom en marsepein
Gateau met slagroom, fruit en afgeboord met chocoladedecor
Gateau met slagroom, fruit en afgeboord met chocoladedecor
gateau met fruit – nieuwjaar
Fruittaarten
Fruittaarten bestaan uit een bodem van zanddeeg, een laagje chocolade, pudding en zijn rijkelijk met fruit bedekt.
Bladerdeeg gevuld met pasteibakkersroom en met appelschijfjes belegd
Zanddeeg ingestreken met chocolade, gevuld met pasteibakkersroom en aardbeien
Zanddeeg ingestreken met chocolade en gevuld met pasteibakkersoom en ruikelijk belegd met fruit volgens het seizoen
Zanddeeg ingestreken met chocolade en gevuld met pasteibakkersroom en bananen
Zanddeeg ingestreken met chocolade en gevuld met pasteibakkersroom, aardbeien en bananen.
Zanddeeg, afgedekt met amandelpoeder, gevuld met appelstukjes en geparfumeerd met calvados.
Bladerdeeg met pasteibakkersroom en krieken
aardbeien met witte chocomousse op zanddeeg en pasteibakkersroom
kleine fruittaartjes
kleine fruittaartjes
Zanddeeg, fijn laagje witte chocolade, pasteibakkersroom en aarbeien
Bavarois
Chocolade- en andere bavarois.
Frambozenbavarois met chocolade
Chocoladetaart
combinatie van chocolademousse, chocoladebiscuit en cremeux van chocolade
Bavarois van chocolade, stukjes peer
Diverse taarten
Gistdeeg gevuld met pasteibakkersroom en ananas
Gistdeeg gevuld met flan
Brésiliennetaart
frangipanetaart
Bladerdeeg, confituur, gevuld met amandelvulling en appelen
kleine frangipanetaartjes
Miserable – javanais !
mattentaartjes , beetje een streekproduct.
citroencrème, citroencremeux, meringue , zanddeeg, gekleurde chocolade